Dobrodošli u novi prostor dizajna i elegancije

PRODOM usluge

OTKRIJTE

Naše usluge

1. Šivenje i krojenje zavjesa po mjeri

U PRODOM salonu, svaki komad tkanine transformišemo u umjetničko djelo koje će obogatiti vaš prostor. U našoj ponudi nemamo gotove zavjese, naše su kreacije jedinstvene kao i vaš dom. Kada odaberete materijal iz našeg bogatog asortimana, šivenje i krojenje zavjesa i paravana prilagodićemo upravo vašim dimenzijama - bez ikakvih dodatnih troškova. I više od toga, nudimo ovu uslugu i onima koji sa sobom donesu vlastite materijale, garantujući isti nivo kvaliteta i posvećenosti, uz naplatu naše stručne izrade.

2. Profesionalno mjerenje i montaža

Znajte da se vaše zavjese i karniše nalaze u rukama iskusnih stručnjaka. Naš tim izlazi na teren, precizno mjeri vaš prostor i savjetuje najbolje opcije za vaše potrebe. Sve to uz garantovan kvalitet montaže koja će osigurati dugotrajan i stabilan vijek vaših zavjesa. Usluga mjerenja i montaže se naplaćuje.

3. Izrada rimskih mehanizama i panel zavjesa

Specijalizovani smo za stvaranje elegantnih i funkcionalnih rješenja za vaš dom - rimske mehanizme i panel zavjese. Ove visokokvalitetne, sofisticirane opcije su idealne za one koji traže modernu, minimalističku estetiku. Kada odaberete materijale iz našeg salona, šivenje i izrada ovih složenijih sistema dolazi kao besplatna usluga. Takođe, za klijente koji donose vlastite materijale, nudimo izradu po mjeri, sa naplatom usluge koja reflektuje ekspertizu i maštu naših zanatlija.

Korpa
Počnite da kucate da biste vidjeli proizvode koje tražite.
Shop
0 items Korpa