Dobrodošli u novi prostor dizajna i elegancije

Otvoren je novi PRODOM salon

Novi prostor, ista tradicija - Dobrodošli u novi Prodom!

Naš novi salon na adresi Petra Kočića 71. (na Kalvanu) je otvoren u subotu 2.12. Posjetite nas i uživajte u bogatom izboru zavjesa, karniša, tepiha i detalja za dom kao i specijalnom popustu od 20% na sve, a koji traje do 9. decembra! Nalazimo se između zgrade Vlade i Bugarske škole, nasuprot Red Brick zgrade. Naše radno vrijeme je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 16 časova, nedjelja je neradna.

Stručnost i raznovrsnost za vaš dom

Ponosimo se sa širokim izborom karniša, zavjesa i kućnog tekstila koji su rezultat dugogodišnjeg iskustva i stručnosti. Naša paleta usluga dizajnirana je tako da pruži kompletnu brigu za vaš dom - od mjerenja, krojenja i šivanja, pa sve do profesionalnog postavljanja zavjesa, paravana i ostalih elemenata unutrašnjeg dizajna. Specijalizirani smo za izradu materijala za rimske mehanizme i panel zavjese, osiguravajući da svaki detalj odgovara vašim željama i potrebama.

Slavimo istoriju, stvaramo budućnost

Kao što se svaki dom sastoji od ljubavi, uspomena i pažljivo odabranih detalja, tako je i priča o PRODOM-u ispričana kroz 15 godina predanosti i strasti prema unapređenju vašeg životnog prostora. Sa ponosom slavimo ovu važnu godišnjicu i korak naprijed - prelazimo u novi, atraktivno lociran prostor, gdje ćemo našim kupcima na još bolji način prezentovati asortiman koji je sada obogaćen i novim, inovativnim komadima.

Novo poglavlje na prestižnoj adresi

Vrata našeg novog salona su otvorena u subotu 2. decembra, odmah preko puta zgrade Vlade. Naš novi prostor nije samo nova lokacija, već manifestacija našeg novog brandinga i posvećenosti da svaki detalj za dom dovedemo do vas na najljepši mogući način.

Tradicija i modernost ruku pod ruku

Naša stručnost nije samo u uslugama koje pružamo, već u načinu na koji ih pružamo - sada u modernom i svježem ambijentu koji odražava trenutne trendove dizajna. Posjetite nas i doživite kako dugogodišnje iskustvo susreće inovaciju, pružajući vam jedinstveno iskustvo kupovine u novom PRODOM salonu.

Veselimo se što ćemo vas ugostiti u našem novom prostoru, gdje svaki kutak priča priču o kvalitetu, ljepoti i udobnosti - jer PRODOM nije samo salon, to je mjesto gdje se vizije pretvaraju u stvarnost. Dobrodošli u svijet gdje su detalji koji čine dom, napravljeni s ljubavlju i maštom. Dobrodošli u PRODOM.

PRODOM SALON

Otkrijte našu posvećenost kroz ponosnu tradiciju i posvećen tim stručnjaka koji su srce našeg uspjeha.

2008
GODINA OSNIVANJA
50000
ZADOVOLJNIH KUPACA
50
KOMPANIJA SA KOJIMA SARAĐUJEMO
2
LOKACIJE
20
ČLANOVA TIMA
15000
ZAVRŠENIH PROJEKATA
Korpa
Počnite da kucate da biste vidjeli proizvode koje tražite.
Shop
0 items Korpa